Stafett for livet i nye Asker arrangeres 18. og 19.august. Nå er vi på jakt etter dere som vil bidra med musikk, dans, diktlesing og andre aktiviteter ved ROS Arena på Spikkestad.

Stafett for livet i nye Asker er et 24 timer langt arrangement i regi av Kreftforeningen. Ulike lag bestående av familier, venner, kolleger, skoler eller foreninger deltar i en 24-timers stafett. Bak hvert lag er det en historie - et menneske som laget vil støtte eller minnes. 

Stafett for livet i nye Asker går fra lørdag 18. august klokken 12.00 til søndag 19. august klokken 12.00. I år er arrangementet ved ROS Arena på Spikkestad i Røyken.

Underholdning på scenen og banen
 

Samtidig som stafettlagene er i aktivitet ved ROS Arena, blir det underholdning fra scenen og på idrettsbanen. Underholdningsgruppen for Stafett for Livet i nye Asker søker nå dere som vil bidra med underholdning lørdag og/eller søndag.  

- Det kan være konserter, dans, ansiktsmaling, diktlesing, morgengymnastikk og oppvisninger av alle slag, sier Hilde Wahl, leder av underholdningsgruppen.

Vil du/dere være med på å lage god stemning under Stafett for livet? Meld fra hva du/dere vil bidra med på e-post til innen 16. mai.

Gå eller løpe

Stafetten symboliserer at en kreftsykdom aldri tar pause, men er til stede hele døgnet og at det alltid bør være noen på banen for den som er syk.

Deltakerne kan gå eller løpe. Lagene konkurrerer ikke mot hverandre - de går eller løper med hverandre. Hvert lag forplikter seg imidlertid til å ha minst én deltaker på banen til enhver tid i løpet av de 24 timene stafetten pågår.

Lysseremoni

Når mørket faller på blir musikken, lyset og det generelle aktivitetsnivået på området dempet. Alle deltakerne samles til en felles lysseremoni. Under lysseremonien minnes deltakerne noen de har mistet, eller viser støtte til personer som står i stormen nå.

Et stort antall frivillige er med på å arrangere Stafett for livet. Røyken, Hurum og Asker kommuner bidrar også.

Les mer om Stafett for livet her:

https://kreftforeningen.no/stafettforlivet/om-stafett-for-livet/