I fjor var over 1100 personer fra Røyken, Hurum og Asker med på Stafett for livet. Blir du med i år for å støtte alle som er berørt av kreft? Arrangementet er i Vollen idrettspark, og går over 24 timer fra lørdag 15. juni til søndag 16. juni.

Stafett for livet er et 24-timers arrangement hvor familier, kolleger, venner, skoler og foreninger går sammen i stafettlag for å støtte alle som er berørt av kreft, eller fightere som vi kaller dem, og for å feire livet.

Kreftpasienter og andre som lever med kreft tett på livet vet at sykdommen ikke tar pauser eller ferie. Selv om man kanskje ikke tenker på kreft hele tiden, så er den der – hele døgnet. Derfor varer Stafett for livet i 24 timer.

Pågår i 24 timer

Stafett for livet i nye Asker blir i år arrangert i Vollen idrettspark. Arrangementet går fra klokken 12.00 lørdag 15. juni til 12.00 søndag 16. juni. Stafetten arrangeres i regi av Kreftforeningen, med et ønske om å skape en felles møteplass, en positiv opplevelse og et engasjement i lokalmiljøet. Deltakerne behøver ikke løpe med stafettpinnen. Tilbakelagt distanse eller fart er uten betydning – med deltakelse er viktig.

Fightere åpner stafetten

Dette er et lagarrangement, der lagene stiller for å vise sin støtte til noen som er berørt av kreft. Bak hvert lag er det en historie - et menneske som laget vil støtte, minnes eller feire at har blitt frisk.

Fightere er stafettenes æresgjester – de som selv har eller har hatt kreft. Stafett for livet symboliserer kampen en fighter går gjennom og visualiserer at det alltid bør være noen på banen for den som er syk. Lokalmiljøet heier og hyller sine fightere, som samlet går den første runden rundt løypa.

De neste 24 timene går stafetten rundt banen i Vollen idrettspark. Hvert lag forplikter seg til å ha minst én deltaker på banen til enhver tid. Alle lagene har et deltakertelt der de møtes mellom sine runder. Her er det rom og tid for uformelle møter, samtaler, hvile og mat.

Påmeldingen til årets arrangement i nye Asker er i full gang. Både fightere og lag kan registrere seg på Kreftforeningens nettsider:

https://kreftforeningen.no/stafettforlivet/pamelding/asker/

I august 2018 ble Stafett for livet nye Asker arrangert på ROS-arena, hvor da 1130 deltakere fordelt på 45 lag var med på å holde stafettpinnene i gang gjennom hele døgnet. I år satser arrangørene på å sette ny deltakerrekord. Derfor kan din deltakelse kan bli avgjørende.

Har du spørsmål? Ta kontakt med stafettleder Tom Heggum på e-post:  eller telefon 901 12 548.

Du kan lese mer om Stafett for livet på Kreftforeningens nettside