Nye Asker kommune er tildelt arrangementet Stafett for livet, og i 2018 blir stafetten arrangert ved ROS Arena på Spikkestad. Vi trenger frivillige, og inviterer derfor til informasjonsmøte 29. november.

Du er velkommen til et uforpliktende informasjonsmøte på ROS Arena onsdag 29. november fra klokken 18.30-19.30.

Adresse: Ovnerudveien 1, 3430 Spikkestad.

Ordførerne i Røyken, Hurum og Asker vil være til stede på informasjonsmøtet.

Foto: Kreftforeningen

Pågår i ett døgn

Stafett for livet er et 24-timers arrangement hvor familier, kolleger, venner, skoler, foreninger og bekjente går sammen og danner et lag for å vise sin støtte med noen som er berørt av kreft. Minst ett lagmedlem er på banen hele tiden i løpet av de 24 timene for å symbolisere den kampen kreftpasienten står eller har stått i.

Bak hvert lag er det en historie - et menneske som laget vil støtte, minnes eller feire at har blitt frisk. Selve arrangementet Stafett for livet går fra klokken 12.00 lørdag 18. august til 12.00 søndag 19. august 2018. Kreftforeningen og de tre kommunene som skal bli nye Asker samarbeider om arrangementet.

Du kan lese mer om Stafett for livet på Kreftforeningens nettside

Behov for mange frivillige

Vil du være med på å arrangere Stafett for livet ved Ros Arena i 2018? Vi trenger mange frivillige i ulike roller:

• Underholdning
  • Lysseremoni
  • Bevertning
  • PR- og sponsorarbeid
  • Rigging av bord, telt med mer.

Møt opp på informasjonsmøtet i ROS Arena den 29. november for å få mer info.

Har du spørsmål? Ta kontakt med stafettleder Jens Stedje på 488 86 951.