Også denne sommeren blir det hurtigbåt i helgene på strekningen Oslo-Slemmestad-Drøbak. Underveis blir det flere stopp - blant annet på Håøya og Oscarsborg.

Båttilbudet i helgene på linje B22 har vært så populært at Ruter utvider perioden med sommerbåt.

I år kan du ta båt på strekningen Aker Brygge - Fornebu - Vollen - Slemmestad - Håøya – Oscarsborg - Drøbak hver lørdag og søndag i hele juni, juli og august.

Sommerbåten på linje B22 starter opp lørdag 2. juni og kjører hver helg til og med søndag 26. august.

Helgeruten vil ha tre daglige avganger i hver retning.

Se rutetabell for linje B22

PS! Dagens hurtigbåttilbud på linje B20 Slemmestad - Vollen - Aker Brygge kjøres morgen og ettermiddag på hverdager. Denne linjen er innstilt fem uker midt på sommeren fra 2. juli til og med 3. august.