Under Slemmestad-dagene 24. - 26. mai arrangerer Røyken kulturskole, Røyken Jazzforum og Slemmestad Sentrum minifestival med et mangfoldig program.

Den siste helgen i mai blir det mange musikalske arrangementer, kunstutstilling, teaterforestilling og andre aktiviteter for hele familien i gamle Slemmestad. Vi feirer sommeren med kulturopplevelser i Slemmestad og minifestivalen «Sommer kommer».

Lørdagen har Røyken kulturskole, Røyken jazzforum og Slemmestad Sentrum gått sammen om et mangfoldig program for hele familien. Dette blir en minifestival med konserter av elever ved Røyken kulturskole, teater, utstilling, latinomusikk med Hanne Tveter Trio, ungdomsstorband, ansiktsmaling, hoppeslott, markedsboder og salg av mat og drikke.

Under «Sommer kommer» er alle kulturskolens kunstfag representert; visuell kunst, musikk og teater. Det hele foregår på fire scener: Bakgården til Sekkefabrikken, teatersalen, torget og Galleri Kalk. «Sommer kommer» er et gratis arrangement for hele familien.

Slemmestad-dagene har flere arrangementer denne helgen, og byr også på Raga Rockers-konsert på Sekkefabrikken kulturhus fredag og Kaspers minneløp søndag.

Program «Sommer kommer» i regi av kulturskolen:

Lørdag 25. mai:

12.00: Konsert. Piano og strykere. 30 min.
Sted: Teatersalen, Vaterlandsveien 9.

12.40: «En midtsommernatts drøm» spilles av teaterrekruttene. 25 min. Sted: Bakgården, Sekkefabrikken.

13.10: Konsert: Gitar. 30 min.
Sted: Teatersalen, Vaterlandsveien 9.

13.45: Konsert på torget.

14.00: Kunstelever ved kulturskolen åpner utstilling i Galleri Kalk. Sted: Galleri Kalk

14.20: Konsert. Piano, trommer og sang. 30 min.
Sted: Teatersalen, Vaterlandsveien 9.

Kulturskolen samarbeider med Røyken jazzforum, som tar over stafettpinnen kl. 15.00. Da blir det flere flotte konserter i bakgården med Hanne Tveter trio, Asker ungdoms storband mm. Se mer: https://www.facebook.com/events/639692423124672/

Her finner du øvrig program for Slemmestad-dagene: https://www.facebook.com/events/1114132738793768/