Slemmestad og Nærsnes oppvekstsenter samlet inn 78.500 kroner på aksjonskveldene til inntekt for TV-aksjonen.

I Slemmestad barnehage hadde barna forberedt seg over lang tid og hadde store forventninger til kvelden.

Det var lange køer i kiosken og bakverkene gikk unna i høyt tempo. I tillegg bidro salg av flotte kunstverk, smykker og lodd til at barnehagen samlet inn 11.500 kroner.

På Nærsnes skole og Slemmestad barneskole hadde elevene laget mye fint som ble solgt, blant annet strikkede sitteunderlag, nøkkelringer, kjøleskapsmagneter, bilder og makramé. Det var mulig å få Grieg-massasje, og det ble solgt pølser, kaker, vafler, saft og kaffe i kafeene på begge skolene. Det var også utstillinger av bilder og quiz.

Nærsnes skole fikk inn 28.000 kroner og Slemmestad barneskole fikk inn 39.000 kroner.

Slemmestad og Nærsnes oppvekstsenter takker alle barn/elever, ansatte og foresatte som bidro med stort engasjement og penger slik at årets aksjonskvelder ble en fantastisk suksess.