Det har vært tre suksessfulle runder med Lyst på livet-kurs. Nå kan du melde deg på neste kursrunde. Oppstart er 17. oktober.

Lyst på livet er en kursrekke som fokuserer på å bedre egen helse og livskvalitet. Dette er et konsept hvor seniorer arbeider systematisk i grupper for å nå disse målene. Det er viktig for god helse og livsglede å kjenne at man kan påvirke sin egen situasjon.

Starter med fellessamling

Onsdag 17.oktober samler vi alle deltagerne til en fellessamling i Teglen på Spikkestad. Representanter for Seniornett Røyken forteller om helse og data og hvorfor er det viktig å være på nett. I tillegg får deltakerne mulighet til å få enkel datahjelp.

Avhengig av hvor du melder deg på vil Lyst på livet-kurset deretter foregå på enten Spikkestad (Teglen) eller eldresenteret på Slemmestad. Her treffes deltakerne ca. en gang i måneden.

Temaene er: Trygge medisiner og naturlig aldring, ernæring, fysisk aktivitet, sosialt nettverk og søvn. Vi gjentar også suksessen men temaet sikkerhet i hjemmet med foredrag på brannstasjonen i Røyken og praktisk brannslukking i ettertid.

Noe for deg?

Etter forelesningen jobber deltakerne i grupper med åtte deltakere for å diskutere og dele erfaring. Gruppene ledes av kaféverter. Hver deltaker får et arbeidshefte.

Høres dette spennende ut, eller har du lyst til å prøve deg som kafévert? Ta kontakt med:

Forebyggende team for seniorer: Anne Cecilie 409 02 750/Svetlana 408 09 756.

Påmeldingsfrist er 24. september. Førstemann til mølla!

Lyst på livet-kurs høst 2018:

Onsdag 17.oktober – fellessamling på Teglen, Spikkestad

Slemmestad (onsdager)

Spikkestad (onsdager)

16. januar

9. januar

6. februar - Teglen

6. februar Teglen

6. mars

13. mars

10. april - Røyken brannstasjon

10. april - Røyken brannstasjon

15. mai

8. mai

Kursene går fra klokken 11.00 og 15.00.