Røyken kulturskole starter opp to nye kurstilbud: sang og musikklek for barn fra 5-7 år eller 8-10 år og musikkproduksjon for ungdommer fra 13 år. Kursene har oppstart i uke 10 etter vinterferien.

Sang og musikklek

Sang og lek er vårt fremste og viktigste musikalske redskaper fra vi er små. Vi mennesker pludrer, lager lyder, synger og improviserer lenge før vi lærer å snakke.

I undervisningen spiller vi på barnas kreativitet og improviserer sanger, leker at vi er på scenen og bruker musikk fra barnas hverdag. Målsetting for dette kurset er blant annet å legge til rette for en helhetlig musikkopplevelse og musikkopplæring. Deltakelse i musikkverksted er et godt grunnlag for videre musikk- og instrumentalopplæring. Det er ingen krav til forkunnskaper.

Kulturskolelærer: Katharina Frogner Kockum

Oppstart av dette kurstilbudet blir etter vinterferien i uke 10.

Pris: 1200 kroner (13 ganger)

Målgruppe:

• Gruppe 1.  5-7 år, undervisning på Midtbygda, torsdager kl. 16.00-16.45
  • Gruppe 2.  5-7 år, undervisning på Slemmestad (speilsalen), fredager kl. 14.00-14.45
  • Gruppe 3.  8-10 år, undervisning på Slemmestad (speilsalen), fredager kl. 15.00-15.45

Musikkproduksjon

Innspilling, miks og komposisjon

Dette kurset er for deg som ønsker å lære å spille inn, mikse og komponere musikk digitalt. På kurset lærer du det grunnleggende innenfor studioutstyr, opptaksteknikk og miksing. Målet er at elevene skal bli selvstendige og kreative musikkprodusenter - og ikke minst; ha det gøy med lyd!

Kurset ledes av Sigurd Ytre-Arne. Sigurd har jobbet som frilanser innenfor musikk- og videoproduksjon siden 2011, og har undervist for barn og ungdom i alle aldre. Han har studio i Oslo, musikkteknologi-utdanning fra NTNU og er aktiv i flere band, bl. a. Wauwatosa. sigurdytrearne.com

Oppstart av dette kurset blir etter vinterferien i uke 10.

Dag/tid: 1,5 time per gang, torsdager (klokkeslett avtales nærmere)

Sted: studioet hos Røyken Kulturskole, Vaterlandsveien 5, Slemmestad

Pris: 1950 kroner (13 ganger)

Målgruppe: fra 13 år og opp