Seneffekter ved kreftbehandling, hvordan kan man ha det så bra som mulig når man er syk og arrangementet «Stafett for livet» er temaer på helsekafeen torsdag 22. mars.

Helsekafeen er en møteplass for diskusjoner, interessante foredrag og morsomme aktiviteter. Her kan deltakerne få veiledning om aktuelle helsefremmende temaer og dele erfaringer.

Tid: Torsdag 8. mars 12.00 – 14.00.

Sted: Røykenbadet, Bassengveien 1, 3440 Røyken.

Tilbudet er gratis. Det er bare å møte opp.

Samarbeid

Helsekafeen er et samarbeid mellom Forebyggende team for seniorer i Røyken kommune og Frisklivssentralen i Hurum og Røyken. Prosjektet gjennomføres i samarbeid med kreftkoordinator og demenskoordinator. Frivillige lag og foreninger vil også delta aktivt i tilbudet.

Program for helsekafé på Røykenbadet våren 2018:

Dato (partallsuker)

25. januar

Sutring og begeistring - om å gjøre det beste ut av livet. Ved Per Anders Nordengen.

8. februar

Min tannhelse. Ved iv Brattås.

22. februar

Legemidler og sunn fornuft. Ved fastlege Doron Gorsz.

8. mars

«Friluftsliv og folkehelse». Informasjon og presentasjon av vårens turprogram i Hurum og   Røyken v/Anne Wollertsen, Den Norske Turistforening.

22. mars

Å leve   med alvorlig sykdom:

• «Seneffekter ved kreftbehandling». Forelesning v/Siri Lothe Hess, studiesykepleier Radiumhospitalet.
  • Inspirasjonsforedrag: «Ha det så bra som mulig» v/Sandra hepherd.
  • Informasjon om «Stafett for livet» v/Torild Hansen og Birgit Nordheim.

5. april

Kognitiv svikt/demens. «Hva kan jeg gjøre?» forelesning v/Kirsti Skovdal.

19. april

«Ungdomskilden» forelesning v/Audun Myskja, Gjest: Tone Merete Svenkerud, kommunalsjef for helse og omsorg i Røyken kommune.

3. mai

Velferdsteknologi.

31. mai

Sommeravslutning.

Kontaktinformasjon

Vil du vite mer om dette tilbudet? Ta kontakt med Forebyggende team for seniorer.

Anne Cecilie Strandslett

E-post: