Det har vært to suksessfulle runder med Lyst på livet-kurs. Nå kan du melde deg på neste års kurs, som starter med en fellessamling 18. januar.

Lyst på livet-kurset fokuserer på gapet mellom det du vet du skal gjøre og det du faktisk gjør. Dette er et konsept hvor seniorer arbeider systematisk i grupper for å bedre egen helse og livskvalitet.

Fellessamling først

Nytt i år er at vi starter med en fellessamling. Torsdag 18. januar klokken 11.00- 15.00 samler vi alle deltakerne på Røykenbadet. Her forteller Seniornett Røyken om helse og data, og hvorfor det er viktig å være på nett. I tillegg kan kursdeltakerne få enkel datahjelp.

Deretter deler vi gruppen og fortsetter resten av Lyst på livet-kurset i kafeen ved omsorgsboligene på Spikkestad og på samfunnshuset i Åros.

Variert kursprogram

Kursgruppene treffes ca. en gang i måneden. Temaene på Lyst på livet-kursene er: Trygge medisiner og naturlig aldring, sikkerhet i hjemmet, ernæring, fysisk aktivitet og sosialt nettverk. Deltakerne kan diskutere, dele erfaringer og jobbe i grupper med åtte deltakere. Gruppene ledes av to kaféverter. Hver deltaker får et arbeidshefte. I tillegg vil det være foredrag av fagpersoner til hvert tema.

Oversikt over Lyst på livet-kurs 2018:

Torsdag 18. januar – felles samling på Røykenbadet
 
 

Åros (onsdager)

Spikkestad (onsdager)

14. februar  

31. januar    

14. mars 

21. februar

11. april

21. mars

16. mai

18. april

6. juni

23. mai

Alle kursene går fra klokken 11.00 -15.00.

Vil du være med på Lyst på livet-kurset, eller har du lyst til å prøve deg som kafévert?  Ta kontakt med

Forebyggende team for seniorer: Anne Cecilie 409 02 750/Svetlana 408 09 756.

Kurset koster 350 kroner, som inkluderer arbeidshefte, materiell for hvert tema og en god lunsj.

Førstemann til mølla!