122 kunstnere fra 15 kommuner vest for Oslo deltar på Kunst rett vest i 2018. Her kan du se hvilke Røyken-kunstnere som deltar.

Hele 27 av årets Kunst rett vest-kunstnere deltar for første gang.

- Dette er gledelig og bidrar til nytt liv i arrangementet, sier prosjektleder Lena Hansson.

Antatte kunstnere fra Røyken:

• Rustan Andersson (maleri)
  • Merethe Duvholt (maleri/tegning)
  • Randi Bjerkås Lyngra (tegning/tekstil)
  • Helle Tangen (metall/smykker)
  • Anne-Metter Boger (tekstil)
  • Kari Bøge (diverse teknikker, ny i år)
  • Kjersti Kise (grafikk, ny i år)
  • Kunstnerduoen Frø; Lillian Støa og Rita Rohdin Nyhuus (diverse teknikker, ny i år)

Fellesutstillingen vises på Drammens museum 10. – 21. oktober.

- Det er svært gledelig å kunne bidra til å synliggjøre regionens kunstnere, sier Lena Hansson, leder for Kunst rett vest. Blant dem som søker for første gang i år, finner vi flere godt etablerte kunstnere og noen nyutdannede kunstnere. Flere kunstnergrupper er også representert i år.

Skipskontainere

Nå planlegges en fellesutstilling utenom det vanlige. Til høsten vises visuell kunst i skipskontainere i tillegg til Lychepaviljongen på Drammens museum.

www.kunstrettvest.no finner du karthenvisning til kunstnerne og åpningstider.