I april 2018 arrangeres Røyken kommunes kulturdager. Vi vil ha med hele kommunen på festen. Derfor utfordrer vi kor, korps, band, billedkunstnere og andre kulturutøvere til å bidra med innslag.

Røyken kommunes kulturdager arrangeres i perioden 13.–22. april. Vi oppfordrer kulturaktører til å bruke denne muligheten til å vise seg frem for et lokalt publikum.

Meld dere på!

Vil du/dere holde en minikonsert? Stille ut bilder? Fremføre dikt eller ha bokbad? Kulturdagene jobber med et fast program for kulturuka, men håper flere vil vise frem sitt repertoar på forskjellige steder i kommunen.

Konkrete, gode forslag blir tatt med i kulturprogrammet. Arrangementene må være åpne for alle. Lag og foreningers medlemsmøter eller øvinger blir ikke tatt med.

Gå inn via vårt elektroniske påmeldingsskjema og meld på arrangementet.

Påmeldingsfristen er 15. januar.

Påmelding til kulturdagene 2018

Har du spørsmål?

Ta kontakt med kulturavdelingen via e-post: