Innvielse av nytt flygel i Teglen og en rekke forestillinger og konserter på ulike kulturarenaer. Kulturdagene fra 30. mars - 7. april byr på et variert og spennende program.

I løpet av denne perioden blir det en rekke konserter, teaterforestillinger og andre arrangementer – både på kulturarenaer, bibliotekene, eldresenteret, skoler, helseinstitusjoner og i kirkene i Røyken.

Se hele programmet for kulturdagene

Åpner i Sekkefabrikken

Det hele starter i Sekkefabrikken lørdag 30. mars klokken 19.00 med åpning ved ordfører Eva Norén Eriksen. Deretter blir det konsert med Steen-Vidar Larsen, Tone Elisabeth Braaten og Trond Nilsen.

Nytt flygel

Kulturdagene avsluttes 7. april med innvielseskonsert for det nye flygelet i kirke- og kulturbygget Teglen på Spikkestad.

Publikum får blant annet høre klaverkonsert i a-moll op. 16, av Edvard Grieg. Røykenbøring Thormod Rønning Kvam (bildet) er klaversolist, og blir akkompagnert av Asker symfoniorkester. Dirigent Carl Nilsen. På innvielseskonserten skal også et knippe velkjente personer delta: Katharina Frogner Kockum (sopran), Jorunn Marie Bratlie (klaver) og Nils Arne Helgerød (ledelse og sang).

Utdeling av priser

På dette arrangementet i Teglen blir det også utdeling av Røyken kommunes kulturpris for 2019, Røyken kommunes idrettsstipend for 2019, Røyken kommunes kulturstipend for 2019 og frivillighetsprisen 2019.