Kjenner du til en gründer som har etablert seg i kommunen de siste fem årene? Eller er du en gründer selv som har gjort suksess? Da vil vi gjerne at du fremmer et forslag til kandidat for Gründerprisen 2018.

Prisen deles ut på Næringslivets dag i Sekkefabrikken 30. oktober.

Røyken kommune har mange initiativrike innbyggere med stort pågangsmot, entusiasme og fremfor alt stor tro på egne ideer. Her lever gründerånden i beste velgående. Dette setter vi pris på. For annen gang skal Gründerprisen i Røyken deles ut. Prisen er på 25.000 kroner.

Lokale arbeidsplasser

Det er mange nye bedriftsetableringer i kommunen hvert år. For å inspirere andre gründere vil vi synliggjøre noen av suksesshistoriene og formidle hva som skal til for å lykkes. Det handler om å skape nye og gode arbeidsplasser lokalt.

Vi er på jakt etter en nyetablerer som har utmerket seg spesielt, og som har lykkes med sin idé. Vi ønsker din hjelp til å finne årets gründer i Røyken kommune.

Årets gründer 2017 var PRO Sykkelservice. Hvem får prisen i 2018? Send oss ditt forslag!

Forslag til kandidater sendes til næringssjef i Røyken kommune, Asbjørn Flo innen 5. oktober 2018. E-post:

Statutter for årets Gründer i Røyken

Utdelingen av prisen er et samarbeid mellom Røyken kommune, Røyken Næringsråd og Røyken & Hurums Avis. Målet er at prisen skal stimulere til nyetablering i kommunen.

1. Prisen tildeles en gründer med næringsvirksomhet i Røyken kommune.
2. Gründeren må ha etablert egen virksomhet i løpet av de siste fem årene.
3. Kandidater kan velges ut fra alle næringskategorier/bransjer.
4. Det legges vekt på følgende ved rangering av kandidater:

  • Nyskaping og kreativitet
  • Lønnsomhet og verdiskaping
  • Synlighet lokalt
  • Samarbeidsvilje med andre næringsaktører
  • Bedriftens virksomhet er bærekraftig i miljømessig forstand
  • Bedriften har vilje og evne til å skape arbeidsplasser i fylket

5. Prisen på 25.000 kroner deles ut årlig når det finnes kandidater som dekkes av statuttene. Utdelingen skjer på Næringslivets Dag eller tilsvarende arrangement.
6. Pengene skal benyttes til videre utvikling av bedriften.

Prisen deles ut etter en vurdering foretatt av en jury. Juryen har medlemmer pekt ut fra Røyken kommune, Røyken Næringsråd og Røyken & Hurums Avis.

 

Vant i fjor: Årets gründer 2017 ble PRO Sykkelservice. F.v. Marianna Xiros Villard, PRO Sykkelservice, Hilde Thorud, leder av Røyken Næringsråd, Martin Xiros Villard, PRO Sykkelservice, Arek Lamecki , PRO Sykkelservice og ordfører Eva Norén Eriksen. Foto: Runa Aadalen, Imago design