Gjennom en spennende uke i juni får forskerspirer i Røyken oppdage hvor kult realfag er. Nå er påmeldingen åpen.

Skal barnet ditt starte i 5., 6. eller 7.klasse til høsten? Da kan hun eller han delta på Forskerfabrikkens sommerskole. Sommerskolen tilbyr forskeropplevelser barna sent vil glemme.

Realfagsatsing

Arrangøren lover at dette blir sommerens høydepunkt for nysgjerrige forskerspirer. Gjennom en actionfylt uke skal barna eksperimentere og utforske naturvitenskapens spennende verden.

Røyken kommune støtter denne sommerskolen økonomisk som del av kommunens realfagsatsing. Sommerskolen koster 2495 kroner per deltaker.

Arrangeres i uke 26

I Røyken arrangerer Forskerfabrikken sommerskole i uke 26 (25. - 29. juni), men påmeldingen er åpen allerede nå.

Forskerfabrikkens sommerskole arrangeres på Midtbygda skole. Tilbudet er uavhengig av hvilken skole elevene går på til vanlig. Sommerskolen går mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag i uke 26 fra klokken 09.00 - 15.00.

Foreldre og foresatte melder selv på barna og betaler for sommerskolen.

Alle deltakere får et ekte forskermikroskop. I tillegg får barna forskerbriller, kurshefte og t-skjorte til odel og eie.

Les mer om sommerskolen og påmelding på forskerfabrikkens nettside