17. mai går sykkelrittet Tour og Norway gjennom Hurum, Røyken og Asker. Noen veier blir stengt når syklistene passerer. Se når syklistene passerer området vårt, og hvilke veier som blir berørt.

I fjor suste proffsyklistene i Tour of Norway gjennom Hurum, Røyken og Asker på selveste nasjonaldagen. I år blir det reprise.

Som i fjor starter etappen på Hønefoss og går via Lier, Hyggen, Klokkarstua, Tofte, Sætre, Åros, Nærsnes og Slemmestad, før syklistene passerer Vollen, Vettre, Risenga, Hvalstad og Holmen. Målgang er i Asker sentrum.

Her ser du når syklistene passerer vårt område:

• Hyggen: ca. 15.39
  • Klokkarstua: ca. 16.00
  • Tofte: ca. 16.22
  • Filtvet: ca. 16.31
  • Sætre: ca. 16.54
  • Slemmestad: ca. 17.16
  • Målgang Asker: ca. 17.30

Stenger veier når syklistene passerer

Arrangøren er av sikkerhetsmessige årsaker nødt til å stenge veiene en periode der rittet avvikles. Dette gjøres i et sikkerhetsopplegg som ledes av politiet. Nødetatene kan passere. De vil få bistand fra rittets politistyrke ved passering.

Se tidspunkt og hvilke veier som stenges i Hurum, Røyken og Asker

Du kan lese mer om sykkelrittet på Tour of Norways nettside  eller  Tour of Norways Facebook-side.