1 til 10 av 207

Abonner på nyheter fra Røyken kommune

Ledige plasser på Røyken kulturskole

Røyken kulturskole har ledige plasser på teatertilbud på Spikkestad, musikkproduksjon, visuell kunst på Spikkestad og musikklek på Slemmestad.

Publisert:

Utsetter oppstart av Vigilos løsning i skolen

For å unngå problemer ved skolestart, har Asker kommune besluttet å utsette deler av innføringen av det oppvekstadministrative IKT-systemet Vigilo for skolene i nye Asker (Hurum, Røyken og Asker). Utsettelsen gjelder ikke barnehagene i de tre kommunene.

Du kan forhåndsstemme fra 12. august

Fra mandag 12. august til fredag 6. september kan du forhåndsstemme til årets kommunestyre- og fylkestingsvalg. Se oversikten over hvor du kan forhåndsstemme i Røyken, Hurum og Asker.

Åpen barnehage starter opp 6.august

Åpen barnehage er en aktiv og god møteplass for foreldre og barn i Røyken kommune. Vi møtes tre dager i uken til lek og aktiviteter inne og ute. Første åpningsdag etter sommerferien er tirsdag 6. august.

Kartlegging av naturtyper

I perioden juni til oktober 2019 skal det gjennomføres kartlegging av naturtyper i områdene Slemmestad og Nærsnes.