1 til 10 av 212

Abonner på nyheter fra Røyken kommune

Lykke og hverdagsglede er tema på helsekafeen

På helsekafeen torsdag 24. oktober får vi besøk av psykolog Ragnhild Bang Nes, som er en prisbelønnet forsker innen feltene glede og livskvalitet. Hun skal snakke om hverdagsglede og lykkebegrepet.

Publisert:

Skal du bestille time hos jordmor?

Skal du bestille time for første konsultasjon hos jordmor eller endre time? Ta kontakt på telefon 66 76 83 31.

Publisert:

Er du vår nye vintersyklist?

Vi søker deg som ikke har syklet om vinteren før, men som har lyst til å prøve. Vi deler ut 150 sett med gratis piggdekk til nye vintersyklister i Hurum, Røyken og Asker.

Publisert:

Kurs for å håndtere angst og depresjon

Hva fremmer god psykisk helse? Hvordan kan du håndtere angst- og depresjonsplager og eventuelt søvnproblemer? På introkurset «Tankens kraft» lærer du mer om dette.

Publisert:

Lokaler til leie i Røyken kommune

Trenger du å leie et lokale til konfirmasjon, bryllup eller jubileumsfest? Her får du en oversikt over noen av lokalene som er til utleie i Røyken kommune.

Økt tilbud for båtpendlerne

Fra mandag 7. oktober blir det nye avganger morgen og ettermiddag på hurtigbåten mellom Slemmestad, Vollen og Aker Brygge. Sammen med Ruter serverer ordførerne i Hurum, Røyken og Asker en liten frokost til alle reisende den første dagen.

Velkommen til eldredagen 9. oktober

Velkommen til eldredagen på Slemmestad eldresenter 9. oktober klokken 16.30! Arne Haga ønsker velkommen, Henrik Syse filosoferer rundt temaet «Gleden ved å bli gammel», Rita Weum snakker om prosjektet demensvennlig samfunn og Louis Jacobi sørger for underholdning.

Temadag om hjerneslag

Har du selv hatt hjerneslag, eller er du pårørende til en person som har hatt slag? 15. oktober arrangerer vi temadag for slagrammede og pårørende i Røyken, Hurum og Asker.

Foreslå kandidater til Årets gründer i Røyken

Kjenner du til en gründer som har etablert seg i Røyken de siste fem årene? Eller er du gründer selv som har gjort suksess? Da vil vi gjerne at du fremmer et forslag til kandidat for Gründerprisen 2019.