1 til 10 av 20

Abonner på nyheter fra Røyken kommune

Stenging av Røykenveien

Røykenveien stenges på strekningen Brynsholm - Stokkersmia fra 30. juli - 13.august

Står du i manntallet?

For å kunne stemme ved stortingsvalget i Røyken kommune 10. og 11. september 2017, må du ha stemmerett og stå innført i manntallet.

Publisert:

Lager troll av plast fra sjøen

Finner du plast langs strendene våre i sommer? Ta det gjerne med til Oslofjordens Friluftsråd i Slemmestad. I september blir plasten til et stort plasttroll som skal stilles ut under Factory Light Festival.

Publisert:

Vil du hjelpe oss å bli kvitt fremmede plantearter?

Vet du om steder med kjempebjørnekjeks, kjempespringfrø, parkslirekne eller rynkerose i Røyken? Da håper vi du tipser oss. I sommer ønsker Røyken kommune å gjøre en jobb for å bli kvitt disse fremmede planteartene.

Publisert:

Nå kan du avgi tidligstemme

I år er det valgår! Husk at du kan avgi «tidligstemme» allerede fra 3. juli og frem til 9. august dersom du ikke har mulighet til å stemme innenfor den ordinære perioden for forhåndsstemmegivning.

Publisert:

Først ut i ny førskolestartundersøkelse

Høstens 1.klassinger ved Frydenlund skole er med i et pilotprosjekt for å teste blant annet hørsel og motorikk før skolestart. De lærer dessuten om kosthold, tannhelse, vennskap og positive og negative tanker.