1 til 10 av 173

Abonner på nyheter fra Røyken kommune

Hundeeiers ansvar at hunden ikke jager vilt

Det er mye snø i marka nå, noe som kan gjøre det vanskelig for rådyrene å finne mat. Rådyrene trekker derfor ned fra høyereliggende skogsområder. Hundeeiere har et ansvar for at hundene ikke jager rådyr og annet vilt.

Publisert:

Er du pårørende til en person med demens?

Pårørendeskolen starter i mars, og er et kurstilbud til deg som har et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom. Tilbudet er for innbyggere i både Røyken og Hurum.

Publisert:

Kulturdagene 2019

Kulturdagene i Røyken 2019 går av stabelen 30. mars-7. april. Her blir det en rekke konserter og andre arrangementer. Se hele programmet her.

Publisert:

Legger ned passkontoret fra 1. mars

Fra 1. mars 2019 er det ikke mulig å bestille pass ved politiets skranke på Røyken rådhus. Frem til denne datoen kan du fremdeles bestille pass på tirsdager mellom klokken 08.00 og 14.00.

Publisert:

Møteplass for personer med demens/kognitiv svikt

Har du demens/kognitiv svikt, er under 70 år og bor hjemme? Eller er du ektefelle/partner? «Møteplass» er et gratis tilbud der dere kan dele erfaringer med andre og få informasjon og nyttige tips i hverdagen.

Publisert:

Få hjelp til å sette i stand ditt kulturminne

Gjennom Kulturminnefondet kan private eiere få støtte til tiltak for å bevare sine verneverdige kulturminner. Også frivillige lag og foreninger, enten de eier kulturminnene selv eller forvalter dem på vegne av andre, kan søke.

Publisert: