1 til 10 av 195

Abonner på nyheter fra Røyken kommune

Nå er det generelt bålforbud

I Norge har vi et generelt bålforbud fra 15. april til 15. september. I denne perioden er det forbudt å tenne bål og grill i skog og utmark.

Røykenungdommer til landsfestivalen i UKM

Vi gratulerer Anna Alpana Fjerstad Tvedt og Jon Eivind Hallgren, begge fra Røyken, som er plukket ut til å representere Buskerud på landsfestivalen i UKM på Stjørdal 24.-28. juni 2019.

Publisert:

Møtte engasjerte elever på tre ungdomsskoler

Når kan vi søke på videregående i Asker, kan dere sette opp flere søppelkasser i Slemmestad, blir det ungdomsklubb i Røyken og kan vi få et bedre helsesøstertilbud på skolen?

Publisert:

Har du et barn i 1.-7.klasse som strever med å gå på skolen?

Har barnet ditt høyt skolefravær? Eller er det så vanskelig å få barnet på skolen at du er bekymret for at det snart kan bli et høyt fravær? Da er du hjertelig velkommen på foreldrekveld 7. mai. Tilbudet er for foresatte som har barn i barneskolene i Røyken, Hurum og Asker.

Publisert:

Arrangerer friluftsskole og sommerleir for unge

Det blir morsomme aktiviteter både til lands og til vanns. Røykenhuset 0-23 inviterer til friluftsskole for barn i uke 26 og sommerleir i uke 27. Tilbudet er for barn som av ulike grunner har få muligheter til ferieaktiviteter.