1 til 10 av 168

Abonner på nyheter fra Røyken kommune

Servicetorgets åpningstid i romjulen

Servicetorget holder åpent torsdag 27.desember og fredag 28.desember fra klokken 10.00 til 14.00. Vi ønsker alle en god jul!

Publisert:

Vedtok det siste budsjettet for Røyken kommune

Tirsdag 11. desember vedtok kommunestyret budsjett for 2019 og økonomi- og handlingsplan 2019-2022. Dette er det aller siste budsjettet for Røyken som egen kommune.

Publisert:

Påmelding til UKM har åpnet!

Nå kan kreativ ungdom melde seg på til neste års Ungdommens kulturmønstring (UKM) i Røyken. Arrangementet er 9. februar 2019.

Kilden til godt vann i 40 år

9. november feiret Glitrevannverket 40 år som leverandør av godt, trygt og nok drikkevann til befolkningen i eierkommunene Røyken, Drammen, Nedre Eiker og Lier.

Publisert:

Strever barnet ditt med å gå på skolen?

Har barnet ditt høyt skolefravær, eller er du bekymret for at det snart kan bli et høyt fravær? Da er du hjertelig velkommen på foreldrekveld.