1 til 10 av 133

Abonner på nyheter fra Røyken kommune

Se opptak av temamøtet om rv. 23

13. juni var det temamøte om rv.23 i Røyken rådhus. Her kan du se opptak av møtet og lese presentasjonene som ble holdt.

Røyken-kunstnere på Kunst rett vest

122 kunstnere fra 15 kommuner vest for Oslo deltar på Kunst rett vest i 2018. Her kan du se hvilke Røyken-kunstnere som deltar.

Publisert:

Støtter arbeidet med å utvikle ny ungdomsapp

Ideen om en app som skal redusere ensomhet blant unge gikk til topps i Innovation Camp. Nå har kommunestyret bevilget 200.000 kroner til arbeidet med å utvikle appen Wassup.

Sydskogen skole åpner i august 2019

Entreprenøren har varslet at arbeidet med den nye skolen er forsinket. Sydskogen skole åpner derfor til skolestart 2019.

Publisert:

Åpnet ny del av kyststien

Kyststikomiteen i Røyken Historielag har ferdigstilt en ny del av kyststien i Nærsnes. I helgen var det åpning.

Publisert:

Sommerbåt i helgene i juni, juli og august

Også denne sommeren blir det hurtigbåt i helgene på strekningen Oslo-Slemmestad-Drøbak. Underveis blir det flere stopp - blant annet på Håøya og Oscarsborg.