1 til 10 av 41

Abonner på nyheter fra Røyken kommune

Inviterer til treff på Alzheimer-dagen

Torsdag 21. september er det den internasjonale Alzheimer-dagen. Hurum og Røyken demensforening inviterer pårørende og andre interesserte til en kveld med informasjon om demenssykdommen, kommunenes tilbud og pårørendeforeningens arbeid.

Norsk Gjenvinning Renovasjon overtar avfallsinnhentingen

Renovasjonsselskapet for Drammensregionen (RfD) har inngått avtale med Norsk Gjenvinning Renovasjon om avfallsinnsamling fra husstandene i ni kommuner. Selskapet som hittil har hentet avfallet, RenoNorden, har varslet at de vil begjære seg konkurs.

Publisert:

Send oss bilde av din miljøvennlige jobbreise

Del transportmiddel med en kollega, reis kollektivt, sett deg på sykkelen eller ta beina fatt til jobben. Send oss et bilde av den miljøvennlige jobbreisen, og du er med i trekningen av et nettbrett.

Nye åpningstider for pass

Skal du ha nytt pass? Fra 18. september 2017 er det nye åpningstider for utstedelse av pass ved Røyken og Hurum lensmannskontor.

Humoristisk åpning av helsekafeen

Astrid Nøklebye Heiberg sørget for at latteren satt løst blant de 60 som hadde møtt opp på åpningen av helsekafeen. Dette er et nytt møtested for voksne i Røyken og Hurum. Målet er å inspirere til en aktiv hverdag og forhindre ensomhet.

Familiedag under lysfestivalen

Helgen 15.- 16. september er det klart for Factory Light Festival i Slemmestad. Lørdagen er det familiedag med blant annet kino, krabbefiske, kajakksimulator, geologitur og el-sykkeltesting.

Publisert:

Klart for ny runde med Kunst rett vest

7. september åpner Kunst rett vest 2017 og fellesutstillingen på Fossekleiva kultursenter i Svelvik. Du kan også besøke 113 kunstnere i deres atelierer og verksteder i helgene 16.-17. og 23.-24. september.

Vi trenger flere fosterhjem

Barneverntjenesten skal rekruttere flere fosterhjem internt i Røyken og i nærliggende kommuner. Målet er at flere barn som har behov for nye omsorgsbaser kan fortsette å bo i nærmiljøet. Vil du vite mer om det å være fosterforeldre? Bli med på informasjonsmøte 21. september.