1 til 10 av 144

Abonner på nyheter fra Røyken kommune

Vibriobakterier påvist ved badeplasser i Røyken

Det er påvist vibriobakterier i badevannet ved fire badestrender i Røyken. Dette er ikke farlig for friske personer, men personer med nedsatt immunforsvar eller åpne sår på kroppen bør ta forholdsregler.

Publisert:

Ekstrem skogbrannfare - vis aktsomhet!

I sommerhalvåret er det et generelt og landsdekkende forbud mot bruk av åpen ild i skogen, på fjellet, på stranden og ved naturområder som ikke er innmark. Slik forholdene er nå, er det så tørt at det ikke blir gitt tillatelser til å gjøre opp ild, grille eller tenne bål i nærheten av skog og annen utmark.

Publisert:

Ingen buss til Bråset i sommer

Brakars busser på linje 84 kjører ikke til Bråset bo- og omsorgssenter i sommer. Antall avganger mellom Slemmestad og Røyken er dessuten kraftig redusert. Alle avganger på linje 82 Katrineåsen-Røyken og 83 Hyggen-Røyken er innstilt i sommer.

Livslyst-kurs starter i august

Frisklivstilbudet i Røyken, Hurum og Asker samarbeider om å tilby livslyst-kurs til våre innbyggere. Oppstart er 28. august.

Parkeringshåndheving i Røyken

Røyken kommune har fått tildelt myndighet fra Vegdirektoratet til å håndheve stans- og parkeringsovertredelser i kommunen.

Servicetorgets åpningstider i juli

I juli er servicetorget åpent hverdager mellom klokken 09.00 – 14.00. Husk at du også kan nå oss via chat-funksjonen på nettsiden.